Om mig och sidan

Om mig och sidan

Om mig och sidan
Om mig och sidan

Om mig och sidan

Jag som erbjuder dessa tjänster heter Lisa Karlsson och är diplomerad relationsterapeut, att jag utbildade mig till detta är för att jag har ett stort intresse för relationer och att hjälpa andra i knepiga situationer.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och vi alla kommer någon gång att möta på problem, utmaningar, sorg eller kriser. Jag säger inte att jag kan eller ska lösa dina problem men jag kan säga att jag kommer finnas där och vägleda dig så att du kan finna lösningar och svar på det som känns jobbigt så att vägen framåt blir ljusare.

Min tanke när jag startade denna sida var att både ha professionell hjälp på sidan men även kunna erbjuda andra alternativ som jag tycker fattas på många andra sidor. Har själv upplevt en del svårigheter i livet och i olika relationer och har då haft svårt att hitta någon att prata med, både på grund av att det varit pinsamt/jobbigt men även svårt att finna tid och pengar till det.

Därför ville jag hitta något som kan erbjuda olika alternativ för att få stöd och hjälp, en sida där man kan känna sig trygg och där det finns möjlighet att kunna få skriva av sig och möta andra i liknande situationer där man tillsammans kan finna stöd och styrka att möta det som känns svårt.

Nu vet ni lite mer om mig och sidan och vill ni komma i kontakt med mig så tryck på länken Kontakta mig – minarelationer.se

close

Missa inte nya inlägg!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

close

Missa inte nya inlägg!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Have a question?