StoryVi drömmer om olika saker

Vi drömmer om olika saker

Vi drömmer om olika saker

Vi drömmer om olika saker

Vi drömmer om olika saker


Efter ett långt och för det mesta lyckligt äktenskap där vi fostrat tre barn tillsammans står vi nu oense.
Oense har vi varit tidigare också men denna gången är det mer livsavgörande.


Vi har avslutat ett långt yrkesliv och är nu båda pensionärer. Våra barn har lämnat boet och skapat egna familjer. Vi har god ekonomi då vi alltid varit sparsamma. Ett stort hus som är allt för stort enligt mig.


Nu är det vår tid att njuta och trivas med dagarna!

Men vi vill väldigt olika.
Min fru säger sig vara nöjd med livet som vi har det. Att hon inte alls vill sälja vårt hus, att vi har hela vår historia där. Att barnen ska känna att de kommer hem när de hälsar på. Att hon vill kunna finnas för våra barn fast de är vuxna. Att kunna hjälpa dem med våra barnbarn och passar mer än gärna dem.


Jag vill att vi säljer huset och flyttar till Spanien permanent. Att det är där vi bygger upp vårt ”nya” liv. Där vi kan njuta av sol och goda drinkar. Att vi kan njuta av våra år tillsammans där och jag anser det kommer ge mer livskvalitet.


Men min fru blir arg när jag säger detta. Hon menar att man inte kan lämna sina barn och barnbarn bara sådär. Att det är i Sverige hon vill bo.
Hon menar att vi kan ut och resa men att det då handlar om någon vecka.


Jag vill inte ut och resa någon gång per år.

Jag vill verkligen lämna detta trista klimat på heltid.
Och jag är inte hjärtlös som hon uttrycker det som bara vill lämna våra barn. Jag vill ju att våra barn och barnbarn kan komma ner och bo hos oss när de har semester och lov. Att det då blir mer kvalitetstid när vi väl ses.


Jag vet verkligen inte hur vi ska kunna lösa detta och komma vidare.
Det är meningen att vi nu efter ett helt liv som arbetande skötsamma medborgare ska kunna få njuta.

Vi drömmer om olika saker

Albert 67 år

http://www.minarelationer.se/vad-vi-erbjuder/

close

Missa inte nya inlägg!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

close

Missa inte nya inlägg!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Posta en kommentar

Have a question?